Козметични услуги от студио за красота Beauty LM, гр. Пловдив

Козметика

Екипът ни от специалисти владее изкуство в козметиката да се приготвят и прилагат различни средства за поддържане свежестта на кожата на лицето и тялото, както и самото им прилагане.
Доверявайки се на висококачествената френска професионална козметика „Collin resultime“ намираме решение както за млада, така и за зряла кожа. Предлагаме почистващи терапии, подмладяващи терапии – масаж на лице, спа терапии за лице, хидролифтинг, терапия за околоочен контур, алгомаска, хидратиращи терапии, избелващи както и терапии за мъже.
При нас може да получите индивидуални съвети за поддръжка на лицето си, както и да закупите необходими професионални продукти за домашна грижа.

Кола – маска (жени)
Цели крака 18лв.
Половин крака 10лв.
Цели ръце 10лв.
Половин ръце 6лв.
Мишници 6лв.
Триъгълник (частичен) 8лв.
Триъгълник (ултра) 10лв.
Горна устна 4лв.
Брадичка 4лв.
Линия бакенбард 4лв.
Корем / Гърди 5лв.
Кръст 7лв.
Дупе 5лв.
Лице 10лв.
Кола – маска (мъже)
Цели крака 20лв.
Половин крака 12лв.
Цели ръце 15лв.
Половин ръце 10лв.
Мишници 7лв.
Гърди и корем 15лв.
Линия бакенбард 4лв.
Гръб 15лв.
Кръст 9лв.
Ежедневни процедури за лице
Почистване на лице 25лв.
Масаж на лице 25лв.
Почистване на вежди 5лв.
Д’арсонвал 5лв.
Йонофореза 10лв.
Четков пилинг 10лв.
Ампула 10лв.
ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ
– Дълбоко Хидратираща терапия с Хиалуронова киселина и Витамин Е – силен подхранващ коктейл от активни съставки, хидратиращи кожата в дълбочина. Повишава значително нивото на хидратация на кожата до 7 дни след края на процедурата. Подходяща за всеки тип кожа и за мъже.
– Продължителност на терапията : 45 мин.
Цена : 39лв.
– Подхранваща Анти – ейдж терапия – дълбочинно почистване, подхранване, регенериране и анти – ейдж ефект. Подходяща при смяна на сезоните и след излагане на слънце.
– Продължителност на терапията : 45 мин.
Цена : 39лв.
– Почистваща и себурегулираща терапия – лечебна терапия за мазна, проблемна и смесена кожа. Почистване в дълбочина, незабавно успокояване на кожата и блокиране на възпаленията за 48 часа.
– Продължителност на терапията : 60 мин.
Цена : 39лв.
– Подмладяваща и хидратираща терапия – процедурата включва локално попълване на бръчки със самораздуваща се Хиалуронова киселина. Омекотяващ , възстановяващ, стягащ и подмладяващ ефект. Видимо изпълване на финните бръчки и линии на лице, шия и деколте веднага след процедурата.
– Продължителност на терапията : 45 мин.
Цена:39лв.
– Терапия за околоочен контур – силен релаксиращ, дрениращ и антибръчки ефект. Подмладява, тонизира и успокоява нежната кожа около очите. Придава блясък и сияние.
– Продължителност на терапията : 60 мин.
Цена: 29лв.
– Терапия за мъже „Почистване и възстановяване” – ензимно почистване и пилин, хидратация, възстановяване, регенериране и антибръчки ефект. Подходящ за всеки тип кожа.
– Продължителност на терапията : 60 мин.
Цена: 39лв.
СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ
– Хидролифтинг с Хиалуронова киселина и протеини – терапия за дълбоко ензимно почистване, хидратация, интензивно регенериране, лифтинг и стягане на кожата с видим ефект още след първата процедура.
– Интензивен курс на лечение: 4 – 6 до 8 терапии по веднъж седмично.
– Поддържащо лечение: 1 път месечно.
– Продължителност на терапията : 60 мин.
Цена : 59лв.
– HighDiffusion Хидратираща терапия с Алгомаска и 3 вида Хиалуронова киселина – дълбоко хидратираща терапия за лице, околоочен контур, шия и деколте. Тонизира епидермиса, възстановява блясъка и еластичността на кожата. Подпомага клетъчните процеси, успокоява, ревитализира и подмладява.
– Интензивен курс на лечение: 6 терапии по веднъж седмично.
– Поддържащо лечение: 1 път месечно.
– Продължителност на терапията : 60 мин.
Цена : 59лв.
^