Професионален масаж на тяло и лице, антицелулитен масаж от BeautyLM

Масажи

В комфортна обстановка на спокойствие и уют имате възможност да се отървете от умората и стреса на ежедневието, да облекчите напрежението и болките в ставите, и мускулите да възстановите енергията си и добрия тонус.
Освен класически масаж, Ви предлагаме, меден масаж, ароматерапия, спортен масаж, разнообразие от спа терапии за тяло и антицелулитни процедури.
Салонът работи с професионалните продукти на марката Eco Spa.
Това са ново поколение козметична линия, чието създаване е вдъхновено от българските традиции в съчетание с модерните технологични достижения на 21 век.
Екосертифицирани активни съставки, 100% натурални базисни масла, получени само чрез студено пресоване, ръчно брани български некултивирани билки.
Еко продукти само с подбрано качество и с високо съдържание на активните съставки, без минерални масла, без парабени, без синтетични аромати и ГМО.
Продуктите са обединени в единна концепция за хармонична грижа за клиента.

МАСАЖ НА ТЯЛО
Релаксиращ масаж цяло тяло – Продължителност : 60 мин. 30лв.
Частичен масаж – Продължителност : 30 мин. 20лв.
Масаж с мед – цяло тяло – Продължителност : 60 мин 30лв.
Спортен масаж (зони) – Продължителност : 30 мин 35лв.
Антицелулитен масаж (без обвиване) – Продължителност : 30 мин 35лв.
    – пакет 10 процедури 180лв.
Антицелулитен масаж с вендузи – Продължителност : 30 мин 20лв.
Ароматерапия цяло тяло – Продължителност : 60 мин. 30лв.

– Топъл антицелулитен масаж – антицелулитна терапия с патентовани антицелулитно съставки PHYTOSONIC, ADIPOSLIMи ADIPOLESи екстракти от канела, кафеин, смокиня и от български люти чушки. Включва антицелулотен масаж и обвиване.
– Продължителност : 30 мин . (без обвиване)
Цена : 25лв

– пакет 10 процедури
Цена : 230лв.

ГРИЖИ ЗА ТЯЛОТО

SPA РИТУАЛИ ЗА ТЯЛО

– Български СПА ритуал Розов цвят и букет от есенциални масла – арома масаж с Масажен гел с мед и роза и ароматно билково масло, бодирепинг с маска Розов цвят.
– Продължителност : 60 мин . (с обвиване)
Цена : 35лв

– Български СПА ритуал Кисело мляко и смокиня – хидратираща, подхранваща и подмладяваща терапия за гладка и копринено мека кожа.
– Продължителност : 60 мин . (с обвиване)
Цена : 35лв

– Български СПА ритуал Мед и мляко без пилинг – подмладяващ и обновяващ ритуал с деликатен избелващ и заглаждащ кожата ефект. Обтриване с медена пяна, масаж с топъл мед и мляко, маска и подмладяваща медена маска на лицето.
– Продължителност : 60 мин . (с обвиване)
Цена : 35лв.

^