Микроблейдинг или 3D вежди

Микроблейдинг или 3D вежди

Микроблейдингът придобива все по-голяма популярност в цяла Европа и сред хората, които държат на външния си вид, най-вече поради удивителните резултати – веждите изглеждат напълно естествени, добре оформени и то за дълъг период от време.

За кого е подходящ микроблейдингът?

Ако имате редки вежди, частична липса на косъмчета в тях или не ви харесва формата, която имат, време е да се поинтересувате за микроблейдинг. Не е подходящ обаче, ако сте с много мазна или много суха кожа, имате спукани капиляри, акне, бенки или дерматит.

Какво представлява микроблейдингът?

Микроблейдингът е ръчен метод, който козметици и лекари определят като нежен и щадящ. При този метод чрез много фини игли се поставя пигментно вещество в базалната мембрана между епидермиса от дермата. По това си прилича и се отличава от татуирането – много по-повърхностно е. Косъмче по косъмче се запълват или сгъстяват веждите с изключителен перфекционизъм.

Колко време трае резултатът при микроблейдинг?

Микроблейдинг или 3D вежди „косъм по косъм“ е японски ръчен метод за рисуване на косми във веждите и е класифициран като полуперманентен грим. В сравнение с другите методи за перманентен грим обаче, той е много по-лесен за контролиране, по-нежен и по-безопасен.

Пигментите, които се инжектират в кожата, се запазват видими до година, година и половина, но тяхната дълготрайност зависи от типа кожа и поддържането на веждите.

Безопасен ли е микроблейдингът?

Процедурата използва AC пигменти (минерални пигменти, които са нетоксични и хипоалергенни), работните условия са 100% стерилни и се съблюдават задължително хигиенни условия.

В „Студио за красота ЛМ “ процедурата се извършва от сертифициран специалист.
Продължителността й е около час , час и половина.

За повече подробности или резервация на час: 0882/828 555;
032/ 39 32 49 ;

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.