Модерни прически есен/зима 2014-2015 година.

Модерни прически есен/зима 2014-2015 година.

Малко по-рано разгледахме тенденциите в маникюра за този сезон.
Сега е време да обърнем внимание на прическите, които ще са актуални през сезон есен/зима 2014-2015 година. В модерните за този сезон фризури има достатъчно разнообразие и по този начин всеки може да си избере прическата, която харесва и която най-много му отива.
Отново изключително модерни ще бъдат плитките, при това във всякакъв вариант. От небрежна плитка на иначе спусната коса до две плитки, които закачливо красят визията ни.
Конската опашка също е модерна и за студените есенно-зимни дни. Можете да заложите на класическа високо вдигната коса или отпусната и небрежно прибрана опашка.
Ако обаче искате да сте истински актуални, направете си ниска конска опашка, а косата си срешете не назад, а на път в средата. През изминалите години пътят на една страна си беше истински хит. Този сезон обаче е по-добре да се срешете с път по средата.
Още един вариант за прибрана коса е кокът – може да го направите висок, за да изглеждате по-елегантни, или ниско долу за по-небрежна визия. Изобщо кокът може да бъде направен само с няколко фиби и да ви придаде много стилна външност.

През сезон есен/зима 2014-2015 можете да разнообразите визията си с бретон. Особено модерни ще са плътните бретони върху челото. Не по-малко актуални ще бъдат и тези на една страна – хубавото при бретона е, че можете да го добавите на всякаква прическа.
Нещо ново и различно ще са прическите с мокър ефект, които изчезнаха за кратко.
Тук вариантите са много – сресана коса на път в средата, прибрана назад, начупена или изправена. Вариантите са много, но за да постигнете хубав ефект, снабдете се с достатъчно стилизиращи продукти.
Може би най-големият хит в прическите за предстоящата зима е късата фризура.
Бъдете красиви и в зимните, студени дни.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.