Новите тенденции в маникюра: есен – зима 2014/2015 година

Новите тенденции в маникюра: есен – зима 2014/2015 година

Кое ще бъде актуалното в цветовете на лаковете и дизайните за нокти през този сезон?

Маникюрът е изтънченият завършек на нашата визия, елегантното продължение на тоалета, който сме избрали за официален повод или за ежедневието.

През есента при цветовете за лака ни за нокти има няколко основни правила и сега ще ви разкрием върху какво трябва да се фокусирате, ако искате да сте модерни през настоящия сезон.

Тази година кодът за актуален маникюр ще бъде наситеният тъмно червен цвят. Той доминира върху ноктите, създавайки онова усещане за стабилност, плътност и сигурност.

Тенденция и през есента на 2014 ще бъдат пастелните тонове, сред които охра, зелено и бордо – нанесени като основен цвят или комбинирани с още един или два нюанса. Този сезон цветята в декорирането на маникюра, отстъпват място на по – изчистения дизайн. Актуални ще са брокати, камъни и асиметричните форми.

Френският маникюр също запазва водещата си позиция, но този път той е по-различен с това, че може да бъде и преобърнат (традиционната линия в края на нокътя сега се намира в началото му).

Така харесваният телесен „nude“ цвят продължава да бъде почитан от повелителите на модния подиум. Нанесен върху нокътната плочка, той дори сякаш е невидим.

Златните, сребърните, металическите детайли също ще се прокрадват по ноктите на есента на 2014. И да не забравяме за вечното черно, което също продължава да бъде моден закон при лаковете за нокти.

Бъдете красиви и през този сезон и не пропускайте грижата за маникюра си!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.