Удължаване и сгъстяване на коса в „Студио за красота ЛМ“ 100% естествена коса – треси, удължаване чрез зашиване, удължаване чрез стикери или силиконови пръстени.

Удължаване и сгъстяване на коса в „Студио за красота ЛМ“ 100% естествена коса – треси, удължаване чрез зашиване, удължаване чрез стикери или силиконови пръстени.

Колкото и невъзможно на пръв поглед да звучи идеята ,че за един час можете да имате вече дълга коса – това е напълно възможно. Ние, в “ Студио за красота ЛМ“ можем да Ви предложим най-новите и различни варианти за удължаване и сгъстявана на вашата коса, за да може да имате перфектна коса, която да моделирате в стил и прическа според определения случай или настроение.

Съвременните технологии за удължаване и сгъстяване на косата дават възможност на жените сами да избират дължината, обема и цвета на косата си. При нас може да намерите и така иновативните омбре-стикери, с които без да боядисвате или изрусявате косата си, ще внесете разнообразие и стил в прическата си.

Ние предлагаме следните начини на удължаване на коса:

Удължаване, чрез зашиване:

При този метод се правят „пътища“ по главата и се зашиват удълженията за Вашата коса. Това е един от най-популярните начини за удължаване на косата. Той е изключително удобен, защото е перманентен.
Когато косата израсне, се прави поддръжка и тресата се вдига пак до корена.

Удължаване чрез залепване на косата за корените или удължаване със стикери.

При този метод лепилото е поставено върху удължението и то се прилага към корена на косата. Това е един от най-лесните начини да се удължава коса, както и да се махне удължението чрез разтворител за лепилото. Безвреден и дълготраен метод. Поддръжката се прави веднъж месечно.

Удължаване с клипси

При този метод косата за удължаване е вече готова и на нея са поставени клипси. Всичко, което трябва да направите е да я закрепите към вашата естествена коса и готово. Този метод позволява да се прави и в домашни условия.

При нас може да намерите и само бретони и опашки в различни цветове.

За повече информация:
0882/ 828 555;

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.