0 out of 5

38.90лв.

Ботокс-лайк мезо коктейл Profi Derm – 20 мл.

Анти-ейдж мезо-коктейл, който видимо намалява бръчките, фините линии и мимическите линии, за да възстанови младежкия вид. Формулата подтиска мускулната активност за да предотвратява образуването на мимическите линии. Допълнително доставя хиалуронова киселина в дермалния слой и стимулира производството на колаген и еластин за подобряване на еластичността и ускоряване на процесите на подмладяване.

Съдържа:
  • Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18 – Bye Bye BOTOX. Пептиди, които действат подобно на Ботокс, като отпускат мускулите и по този начин заглаждат кожата и намаляват видимата поява на бръчки.
  • Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate – Биологично активен полипептид, класифициран като невропептид и разработен да имитира Waglerin-1, съединение, открито в змийска отрова. Ефективно намалява бръчките чрез инхибиране на свиването на мускулите.
  • Palmitoyl Tripeptide-38 – филър за бръчки. Анти-ейдж пептид, получен от трипептида KMK, естествено съдържащ се в колаген VI и ламинин. Инвитро проучвания доказват матрикин-подобен ефект, който стимулира синтеза на шест основни протеини.
  • Хиалуронова киселина – подпълващ и хидратиращ ефект на всички нива. Различни размери на молекулата за оптимално хидратиране на слоевете.

Описание

Приложение:  Може да се използва като серум с уреди, които увеличават пенетрацията в дермата – мезо ролер, мезо пен, електропорация, ултразвук, RF и др. Може да се използва и като самостоятелен серум, нанесен мануално.

 

За повече информация относно продукта и неговото закупуване:

0882/ 828 555;

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.