0 out of 5

111.90лв.

Крем сенситив (крем и маска) – 50 мл.

Успоковящ и укрепващ съдовете крем без парфюми и оцветители, за видимо успокояване и бързо облекчаване на дискомфорта и раздразненията. Формулата е създадена за укрепване и предпазване специално за чувствителни и реактивни кожи. Хидратира и подхранва кожата в дълбочина.

Активни съставки:

  • Екстракт от FU LING (китайско растение) и тръстика – укрепва бариерната функция на кожата чрез намаляване на разграждането на Е-кадхерин (трансмембранен протеин, който играе съществена роля при поддържането на епидермалната структура). Намалява реакциите на непоносимост (намалява възпалението). Омекотява кожата.
  • Масло от шеа и Про-витамин В5 – повишава нивото на хидратация. Повишава защитните сили.

Описание

Приложение: Подходящ за цялото лице, може да се нанася само на чувствителните зони /където е необходимо/. Нанасяйте сутрин и/или вечер върху серум сенситив или върху всеки друг серум.
Като маска: нанесете на плътен слой и оставете за около 10 минути, масажирайте до абсорбиране. Избършете със салфетка при необходимост.

При закупуване на повече от един продукт от марката, цената  на този продукт ще е   79.90лв.
Може да закупите и само еко-пълнител, ако сте закупили вече веднъж опаковка: Цена на еко-пълнител- 98.90лв. , цена на еко-пълнител при закупуването на повече от един продукт от марката – 69.90лв.

За повече информация относно продукта и неговото закупуване:

0882/ 828 555

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.