0 out of 5

131.90лв.

Озаряващ крем Перфект – 50 мл.

Подсилващ, обновяващ и енергизиращ крем с фина текстура за всеки кожен тип, включително чувствителна кожа, целева група 25+. За кожи проявяващи първите признаци на умора и девитализиране. Специален активен, енергизиращ и защитен комплекс, изглажда, просветлява и изравнява тена. С натурален ексфолиращ фруктов комплекс. Подобрява еластичността на кожата.

Активни съставки:

  • Липопептиди от лале, масло от шеа и витамин Е – уеднаквява тена и възстановява младежкия вид на кожата. Регулира и подобрява насищането на кожата с кислород и ускорява обновяването на клетките. Изглажда текстурата на кожата в резултат на оптималното, равномерно разпределение на светлината. Подобрява микроциркулацията.
  • Екстракт от пшеница – незабавна и дълготрайна хидратация.
  • Ексфолиантни захари, извлечени от круша – премахват мътвите клетки и подпомагат клетъчното обновяване. Имат изглаждащ ефект.
  • Меки прахове – придават на кожата оптичен мек фокус с подобрителен ефект. Луминесцентна съставка, която намалява появата на бръчки чрез абсорбиране на невидима светлина и повторното излъчване като видима светлина. Намалява появата на бръчки и несъвършенства на кожата. Мигновен ефект.

Описание

Приложение: Препоръчва се за всички възрасти и всички типове кожа. Нанесете малко количество от крема сутрин и/или вечер и нежно масажирайте до попиване на продукта. За зряла кожа, използвайте в комбинация със серум от анти-ейдж серията.

При закупуване на повече от един продукт от марката, цената  на този продукт ще е   93.90лв.
Може да закупите и само еко-пълнител, ако сте закупили вече веднъж опаковка: Цена на еко-пълнител- 111.90лв. , цена на еко-пълнител при закупуването на повече от един продукт от марката – 79.90лв.

За повече информация относно продукта и неговото закупуване:

0882/ 828 555

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.