0 out of 5

82.90лв.

Околоочен коригиращ крем 5 в 1 – 15 мл.

Намаляват появата на тъмни кръгове и подпухналостта под очите. Изглажда линиите и намалява признаците на умора. Без аромати, дерматологично и офталмологично тестван. Запазва pH, подходящ за чувствителни очи, както и хора с лещи. Хипоалергенен апликатор, без никел и метални сплави.

Активни съставки:

Хипоалергенен апликатор (сплав от цинк, алуминий, магнезий и мед) – за незабавно, интензивно и дрениращо действие.
Капсулирани коригиращи пигменти:

Бели – ефект „Лекота“
Жълти – ефект „Енергия“
Червени – ефект „Свежест“
Черни – „Естествен“ финал
Тези пигменти са в капсули, направени от захари, които се разтварят и освобождават съдържанието си при допир с кожата и създават светла и единна зона около очите.

Масло от авокадо, хиалуронова киселина, екстракт от червени водорасли – оптимална хидратация и нежна кожа. Намаляват подпухналостта и задържането на вода.
MATRIKINES и екстракт от копринено дърво – подобряват плътността на кожата и редуцират тъмните кръгове. Детоксикира и подобрява клетъчната енергия.

Описание

Приложение: Препоръчва се за всяка възраст сутрин, през деня или преди поствяне на грим. Нанесете малко количество от продукта с помощта на апликатора около тъмните петна, на подпухналите участъци и на бръчките тип пачи крак. Използвайки апликатора за да нанесете леко от продукта на зоната около очите (с движения от вътрешната част на окото навън) и по слепоочието. Масажирайте нежно с върха на пръстите до пълно абсорбиране на продукта.
Важно: Не прилагайте на клепачите.

При закупуване на повече от един продукт от марката, цената  на този продукт ще е   58.90лв.

За повече информация относно продукта и неговото закупуване:

0882/ 828 555

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.