Подхранващ балсам за суха коса LOreal Professionnel Nutrifier Conditioner 200 ml

0 out of 5

23.90лв.

SKU: 0311 Category: Балсам за коса

Серията Nutrifier на L’Oreal Professionnel е така нужен и чакан лек за сухата и изтощена коса. Формули с високо съдържание на глицерин и кокосово масло възстановяват, реконструират и възобновяват косата, правейки я по-гладка, по-мека и по-блестяща от всякога.

L’Oreal Professionnel Nutrifier Conditioner е подхранващ балсам, без силикони. Подмладява сухата и увредена коса. Формулата с глицерин и кокосово масло прониква във всеки отделен косъм, за да възстанови силата и еластичността на косата. Приглажда начупената и хвърчаща коса.

L’Oreal Professionnel Nutrifier Conditioner поддържа отлично ниво на хидратация на косъма. Улеснява разресването и предотвратява заплитането. Трансформира увредената и суха коса в здрава, жизнена и красива. Придава блясък и гъвкавост.

Съдържа:
Глицерин – дълбоко хидратира и подхранава косата
Кокосово масло – богато на мастни киселини, подхранва, добява блясък и мекота
Не съдържа силикони.

Описание

Начин на употреба: След измиване на косата, нанесете балсама на влажна коса и разнесете равномерно от средата до краищата. Оставете да престои от 1 до 3 минути и изплакнете с хладка вода. За най-добри резултати използвайте в комбнаация с останалите продукти от серията.

За повече информация относно продукта и неговото закупуване:

0882/ 828 555;

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.