0 out of 5

15.00лв.

SNB Активен гел за крака с лавандулово масло и прополис 100 мл

SKU: 0294 Category: Грижа за педикюр

SNB Активен гел за крака с лавандулово масло и прополис се използва са предпазване от развитие на гъбични инфекции по кожата на ходилата и особено в областта между пръстите на краката, предотвратява неприятния мирис и сърбеж.
Активни съставки:
Прополис – действа почистващо, антибактериално, противовъзпалително и предпазва от развитието на гъбични образувания по кожата;
Глицерин – действа овлажняващо, задържа влагата в кожата, като създава своеобразна бариера за външните въздействия на средата;
Лавандулово масло – дезодорира и освежава;
Ментол – дезодорира и освежава;
Бизаболол – има успокояващо и антимикробно действие.

Продуктът е разновидност на съществуващия активен гел, като освен предпазване се търси и допълнителен ефект на дезодориране. Може да се препоръчва като продукт с натурални съставки при проблеми с неприятна миризма на краката.

Описание

Предназначение: Високотехнологичен продукт, осигуряващ цялостна регенерация в зоната на пръстите и междупръстието на краката. Екстракт от прополис и бизаболол осигуряват антибактериална грижа. Активните въздействащи компоненти са лавандулово масло и ментол. Редовната употреба на гела предпазва от появата на неприятен мирис и сърбеж по краката.

Приложение: Нанася се на почистена и подсушена кожа с масажни движения. За най-добри резултати нанасяйте Активен гел за крака с лавандулово масло и прополис в проблемните зони всяка вечер в продължение на месец – два, а впоследствие винаги, когато има необходимост.

За повече информация относно продукта и неговото закупуване:
0882/828 555;

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.