SNB Крем-гел за ръце и тяло Виолетки – CAS802 – 250 мл.

SNB Крем-гел за ръце и тяло Виолетки осигурява оптимална хидратация на кожата. Благодарение на мощната комбинация от овлажняващите компоненти глицерин, урея, хиалуронова киселина, алантоин и АКУАКСИЛ, кожата на ръцете и тялото бързо подобрява своята еластичност и хидробаланс. Продуктът има и подхранващо действие, което се осигурява от вложеното масло от шея. SNB Крем-гел за ръце и тяло Виолетки е подходящ за ежедневна употреба през летните месеци, когато кожата губи значително количество влага. Продуктът има положително действие върху всеки тип кожа. Пленява със свеж флорален аромат с нотки на виолетки, допълвани от ароматните акорди на букет полски цветя.

Основни предимства на продукта:
– комбинация от глицерин, урея, хиалуронова киселина, алантоин и АКУАКСИЛ хидратира кожата;
– подобрява еластичността и хидробаланса;
– масло от шея осигурява подхранващ ефект.

Описание

Предназначение: За овлажняване и подхранване на кожата на ръцете и тялото, като финална стъпка при професионалния маникюр и като ежедневна грижа в домашни условия, особено подходяща за летните месеци.

Употреба: Подходящ за всеки тип кожа и за честа употреба. Нанася се с нежни масажни движения върху предварително почистена и подсушена кожа до пълното абсорбиране на продукта.

За повече информация относно продукта и неговото закупуване:

0882/ 828 555;

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.