SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Портокалов цвят -(CAW72) – 100мл.

SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Портокалов цвят е разработен да засилва естествената защитна бариера на кожата през зимата, да увеличава устойчивостта на клетките на негативни външни влияния и свободни радикали, да успокоява и значително да намалява кожните раздразнения и зачервяване. Новата формула на крема включва ЕКСТРАКТ ОТ РУКОЛА – уникална по рода си естествена съставка. Тя е поизведена по патентована технология, която позволява извличането на ценния фитокомплекс на растението, запазвайки всички негови качества. Основната част от този фитокомплекс е важен природен антиоксидант (трипептида Глутатиона (GSH)), който предпазва клетките от вредните влияния на свободните радикали и тежки метали от околната среда.

Като част от формула на SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Портокалов цвят ЕКСТРАКТЪТ ОТ РУКОЛА:
– засилва естествените защитни бариери на кожата на ръцете;
– увеличава антиоксидантния потенциал на клетките;
– детоксикира, предпазва и възстановява;
– стимулира синтеза на най-важните естествени трипептиди в кожата, които са основа за нейния гладък и сияен вид;
– намалява значително кожните раздразнения и успокоява.

Комбинацият от добре подбрани активни съствки осигурява на кожата на ръцете максимална защита и богата възстановяваща и укрепваща грижа в студените дни.

Основни предимства на продукта:
– укрепва и засилва естествената защитна бариера на кожата
– омекотява и предпазва роговия слой от загруба на влага и загрубяване;
– успокоява и намалява кожните раздразнения и зачервявания.

Описание

Предназначение: За предпазване, укрепване и успокояване на кожата на ръцете като финална стъпка при козметична процедура маникюр. Може да се използва и като ежедневна грижа в домашни условия особено през студените зимни дни, за да предпазва кожата на ръцете от агресивни външни влияния и въздействието на свободните радикали.

Употреба: За професионална употреба и ежедневна грижа в домашни условия. Предназначен само за външна употреба. Нанася се умерено количество крем от върху почистена и подсушена кожа. Втрива се с нежни масажни движения до пълно му абсорбиране.

За повече информация относно продукта и неговото закупуване:
0882/828 555;

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.