0 out of 5

50.00лв.

SRS Комплект за възстановяване на кожата с хидратиращ комплекс

Готови ли сте за тотално възстановяване? Посрещнете иновативната СИСТЕМА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА сега и в практичен и удобен за ежедневна грижа индивидуален комплект.

Без загуба на време. Без излишно омазняване и необходимост от почистване на остатъчен продукт. Без парабени, силикони, ГМО съставки, оцветители и добавен аромат. Системата се състои от две стъпки, които възстановяват и поддържат в оптимално добро състояние кожата на ръцете и краката.

Стъпка 1 БАЗОВ КРЕМ 100 мл – съдържа натурални масла от шея, арган и жожоба, които подобряват състоянието на кожата и поддържат нейния здрав и сияен вид. Не оставя следи от излишно омазняване и е без аромат и оцветители. Подхранва и задържа влагата в кожата. Може да се използва самостоятелно като ежедневна грижа или финална стъпка при професионална процедура маникюр или педикюр, ако общото състояние на кожата е добро.

Стъпка 2 АМПУЛА АКТИВЕН ХИДРАТИРАЩ КОМПЛЕКС 3 мл – хидратиращият комплекс съдържа екстракт от алое вера и D-Panthenol, запазени в максимално натурално състояние, които осигуряват мощно хидратиращо действие при комбинация с базовия крем.

Комплектът включва:
– 1 бр. SRS Базов крем 100 мл STEP 1;
– 1 бр. Празно бурканче за смесване на козметични продукти SNB 15 мл;
– 5 бр. Дървена бъркалка 11 см за смесване на продукти SRS;
– SRS Ампули АКТИВЕН ХИДРАТИРАЩ КОМПЛЕКС 10 бр
– Несесер.

Описание

За повече информация относно продукта и неговото закупуване:
0882/828 555;

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.