Масажи

Начало / Услуги / Масажи
Масажи

В комфортна обстановка на спокойствие и уют имате възможност да се отървете от умората и стреса на ежедневието, да облекчите напрежението и болките в ставите, и мускулите да възстановите енергията си и добрия тонус.

Освен класически масаж, Ви предлагаме, меден масаж, ароматерапия, спортен масаж, разнообразие от спа терапии за тяло и антицелулитни процедури.
Салонът работи с професионалните продукти на марката Eco Spa.

Това са ново поколение козметична линия, чието създаване е вдъхновено от българските традиции в съчетание с модерните технологични достижения на 21 век.
Екосертифицирани активни съставки, 100% натурални базисни масла, получени само чрез студено пресоване, ръчно брани български некултивирани билки.

Еко продукти само с подбрано качество и с високо съдържание на активните съставки, без минерални масла, без парабени, без синтетични аромати и ГМО.
Продуктите са обединени в единна концепция за хармонична грижа за клиента.

МАСАЖ НА ТЯЛО

Релаксиращ масаж цяло тяло –  (60 мин) 30лв.
Частичен масаж – (30 мин) 20лв.
Лечебен масаж цяло тяло – (60 мин) 30лв.
Спортен масаж –  (60 мин) 30лв.
Антицелулитен масаж (без обвиване) 30 мин 20лв.
– пакет 10 процедури 180лв.
Антицелулитен масаж с вендузи –  (30 мин) 20лв.
Рефлексотерапия на стъпала – (30 мин) 20лв.
Мануалнална терапия + мокса(бял пелин). Работи се по меридианите на тялото(20мин.) 20лв.
Терапия на дланите „Суджоко” – (30 мин) 20лв.
Ароматерапия цяло тяло – (60мин.) 30лв.
СПА масаж на цяло тяло с мед и мляко – ( 90мин.) 50лв.
Миофасциално освобождаване – (60мин) – Кинезитерапевтичен масаж. Терапия на меката тъкан, която се използва за третиране на нарушени телесни функции, придружени с болка и намален диапазон на движение.Това става чрез отпускане на стегнатите мускули, подобряване на кръвния поток там и стимулиране на рефлекса за разтягане на мускулите и покриващата ги фасция (съединителна тъкан). Ефективен е за: хронични мускулни и ставни болки, гръбначни изкривявания, застой и наслоявания. Мануална терапия с трегерните точки. 30лв

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.